3D print & ontwerp service
Voor al uw projecten snelle en betrouwbare levering

Algemene Voorwaarden, Retourbeleid & Privacybeleid

Bedrijfsinformatie

Naam: Maarten de Kock, Ivo Best, Bob Best, Olaf Best

Registratieadres: Mauritshoek 71, Ridderkerk

E-mailadres: info@peercreations.nl

KvK-nummer: 83615563


Download de Algemene Voorwaarden

Download het Privacy BeleidVerwerkingstijd

Painting Commissies

Voor Painting commissies spreken wij altijd een tijdslijn af met de klant. Peer Creations behoud het recht om deze termijn aan te passen. Wel moet dit minstens 3 dagen voor het einde van de deadline benoemd worden en een nieuwe deadline moet afgesproken worden met de klant.


3D Prints

De doorlooptijd voor resin prints ligt gemiddeld tussen de 3 en 5 dagen.

De doorloptijd voor FDM prints igt gemiddeld tussen de 5 en 6 dagen.

Grootte van het product heeft direct invloed op de doorlooptijd, indien dit grote invloed heeft zal dit altijd gemeld worden.


Bestellingen

Voor bestellingen via de webshop en voor het verwerken van 3D prints ligt de gemiddelde doorlooptijd tussen de 2 en 5 dagen. Mocht dit niet haalbaar zijn dan word dit altijd gemeld naar de klant.


3D Ontwerpen

Voor 3D Ontwerpen spreken wij altijd een tijdslijn af met de klant. Peer Creations behoud het recht om deze termijn aan te passen. Wel moet dit minstens 3 dagen voor het einde van de deadline benoemd worden en een nieuwe deadline moet afgesproken worden met de klant.Verzending

Wij verzenden via PostNL en altijd met Tracking

We verzenden bestellingen gemiddeld 1 tot 5 werkdagen na aankoop. Artikelen worden op bestelling afgedrukt.

Neem contact met ons op als u een ander transportbedrijf wenst.


Algemene verzendtijden

Nederland — 1-2 werkdagen

België –4-6 Werkdagen

Duitsland, Ierland –2-3 Werkdagen

Kroatië, Portugal, Zweden — 4-5 Werkdagen

Denemarken, Estland, Finland, Hongarije, Litouwen, Luxemburg, Malta, Slovenië, Slowakije, Spanje — 5-6 Werkdagen

Bulgarije, Frankrijk, Griekenland, Letland — 6-7 Werkdagen

Oostenrijk, Roemenië, Tsjechië — 7-8 Werkdagen

Italië, Polen — 10+ Werkdagen


Verzend Kosten

Nederland — € 6,75

België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zweden — € 13,00

,Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Finland, Ierland, Polen, Portugal, Bulgarije, Estland — € 18,80


Bovenstaande verzendkosten zijn een schatting. Daadwerkelijke kosten kunnen afwijken.


Spoed

Wij printen en verzenden alles tussen de 1 tot 5 werk dagen. Indien spoed is gewenst dan kan dit altijd aangevraagd worden. Neem dan aub contact met ons op voor de bestelling worden geplaatst met het verzoek. Peer Creations behoud het recht om spoed te weigeren als de capaciteit dit niet toestaat.


Vepakking

Elke mini wordt zorgvuldig verpakt in noppenfolie de doos wordt zoveel mogelijk volgestopt met meer noppenfolie om schokken zoveel mogelijk op te vangen. Dit doen we om transportschade tot een minimum te beperken.Schade print

Is uw 3D-Print beschadigd tijdens verzending? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op met fotos van de beschadiging. Dan zorgen wij dat we samen een passende oplossing vinden.Afwerking

Peer Creations werkt met de beste type resin. Het kan tegen gemiddeld gebruik en breekt alleen bij onzorgvuldig gebruik. 


Gezien de manier van printen hebben resin prints altijd zichtbare sporen van productie, denk aan sporen van supports. Dit kan met minimale inspanning worden verwijderd. Indien de beschadigingen erg groot zijn dan kan dit altijd overlegd worden, stuur ons in dat geval een mailtje met fotos van de beschadiging.Retourbeleid

We accepteren retourzendingen voor alle producten, met uitsluiting van op maat gemaakte producten, 14 dagen na de levering van uw bestelling.


Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking, ingeval van CD’s, DVD’s, Blu-Ray discs of software, een verzegeling bevat.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

In geval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen naar info@peercreations.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.


Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal €7,25 voor Nederland zullen bedragen.


Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals 3D Prints op maat en painting commissies


 
Bellen
Instagram