3D print & ontwerp service
Voor al uw projecten snelle en betrouwbare levering

Tarieven


 • Opstartkosten printen: € 10.00 (vereist voor elke 3D-print)

Dit bevat het digitaal voorbereiden van de file. Voor elke print moet supportmateriaal toegevoegd worden zodat de print niet in elkaar zakt tijdens het printen. Wij zorgen voor uiterste zorg bij het plaatsen van de supports zodat de optimale kwaliteit word behouden.

Opstartkosten zijn eenmalig per file. Wil je meerdere kopieën van dezelfde file? Dan betaal je maar 1x opstartkosten. Bij elk nieuw ontwerp rekenen we nieuwe opstartkosten. Mocht het voorvallen dat er veel minder tijd nodig is met het op starten dan kan het gebeuren dat er tot €5 terug geschreven kan worden als winkel tegoed.


 • Printkosten Resin; €0.45 per milliliter resin

Bijvoorbeeld:  Je hebt een model dat 20 milliliter resin verbruikt dan word de berekening dus €10 (opstart) + 20 (milliliter) x €0.45 (prijs per ml) = €19.


 • Printkosten FDM; €0.20 per gram materiaal 

Bijvoorbeeld:  Je hebt een model dat 300 gram filament verbruikt dan word de berekening dus €10 (opstart) + 300 (gram) x €0.20 (prijs per gr) = €70.Voor exacte kosten per project kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en de file meesturen. Wij kunnen dan berekenen hoeveel materiaal je ontwerp verbruikt en wat de kosten zijn. Schoonmaak van de prints zit inbegrepen in de prijs.

 

Wil je zien wat we allemaal geprint hebben? Dat kan hier!

Kleuren

Wij werken standaard met de kleuren grijs voor zowel resin als fdm. De reden hiervoor is dat je op grijs alle details perfect kan zien en een goede basis is mocht de print geverfd willen worden.

Eventuele andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Prijs voor een andere kleur hangt af van type en kleur.

 Verzendopties

Vesturen met PostNL

 • Brievenbuspakje* € 4,10
 • Standaard pakket met Track-en-Trace code € 6,75
 • Aangetekend pakket (verzekerd tot € 500,- bij verlies of beschadiging) € 8,70


*Alleen mogelijk voor kleine modellen of vlakke prints. Peer Creations is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij pakketjes die geen track&trace hebben.


   
  Bellen
  Instagram